Zuglói Örmény Kisebbségi Önkormányzat
Menü
 
Hasznos oldalak
 
Naptár
2017. Szeptember
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Ez történt - élménybeszámolók

2009-es első félévi beszámoló

ZÖKÖ   
       A Zuglói Örmény Kisebbségi Önkormányzat 2009-es év első félévi beszámolója.

Világosító Szent Gergely tiszteletére tartott rendezvényünk (2009)

ZÖKÖ   

A Kisebbségi Önkormányzatok megalakulása óta - az összes örmény önkormányzat meghívásával - a Kisebbségek Háza kertjében Világosító Szent Gergely tiszteletére ünnepséget rendezünk Zuglóban. (301-ben III. Tridat örmény király népével együtt – Világosító Szent Gergely javaslatára – keresztény hitre tért, majd a világon elsőként a keresztény hitet államvallássá tette Örményországban.)

Magyarörmény Zongoramuzsika ősbemutató

ZÖKÖ   
2008 szeptember 19én pénteken fantasztikus zenei élményben lehetett részünk.

XII. Családi Találkozó 2008

ZÖKÖ   
Idén is megrendezésre került Csíkszépvízen a "CSATA", immáron 12-dik alkalommal. Kis csapatunk ismét nagy örömmel kelt útnak...

XI. Örmény Családok Találkozója Csíkszépvízen

Zárugné Tancsin Katalin   
Idén (2007-ben) XI .alkalommal sikerült megszervezni az „örmény családok találkozóját”. . Ez a rendezvény az évek során 200-250 fősre nőtte ki magát. Ezzel a rendezvényünkkel hagyományt teremtettünk. Minden évben ez az egyetlen lehetőség, hogy az erdélyi örmény családok nagy számban egymással találkozzanak.

Gyergyószentmiklósi látogatásunk

Zárugné Tancsin Katalin   
A kisebbségi önkormányzatok megalakulását követően kapcsolatot teremtettünk az Erdélyben élő örmény közösségekkel.

Világosító Szent Gergely rendezvény

Zárugné Tancsin Katalin   
2007. május 18-án, pénteken tartottuk meg rendezvényünket Világosító Szent Gergely tiszteletére Zuglóban, a szokott helyen, a Kisebbségek Háza kertjében a kopjafánknál.

1848. március 15.

ZÖKÖ   
A zuglói közös, 1848 tiszteletére megtartott ünnepségen vettünk részt, ahol a zulgói örmények nevében elhelyeztük koszorúnkat.

Örményország dalban - versben - képben

ZÖKÖ   
A Tolcsvay Klub vendégei voltunk, ahol megpróbáltuk bemutatni, megmutatni második hazánkat "Örményország dalban - versben - képben" címmel.

Filmvetítés a Gyergyói medencéről

ZÖKÖ   
2007. február 8-án filmvetítést tartottunk a Páduai Szent Antal Plébánia pinceklubjában.

Csíkszeredai Örmény Családok Találkozójának története – beszámoló a jubileumi találkozóról

ZÖKÖ   
1996-ban Erdélyi körúton járt egy budapesti örmény csoport. Zárug Katinak jutott eszébe, hogy össze kellene hozni az örményeket - hol máshol, mint Szépvízen. Akkor Budapestről szerveztük meg az összejövetelt, szép számmal jelentek meg Szeredából és környékéről is. Csíkszeredában a Mikó vár előtti parkban várakoztunk a szeredai örményekkel a buszra, hogy kivigyen minket Szépvízre, a találkozó helyszínére. Megérkezésünkkor a késés miatt bocsánatot kértünk, amelyre Szabó Emőke a következőt válaszolta: „Ha 40 évet tudtunk várni, ez a másfél óra nem jelent semmit.”

Világosító Szent Gergely ünnepe és az Örményország Képekben kiállítás megnyitója 2006

ZÖKÖ   
Hagyományainkhoz híven idén a 10. alkalommal rendeztük meg Zuglóban, a Kisebbségek Háza kertjében Világosító Szent Gergely tiszteletére ünnepséget. 301-ben III. Tridat király népével együtt – Világosító Szent Gergely javaslatára – keresztény hitre tért, majd a világon elsőként a keresztény hitet államvallássá tette Örményországban.

Megérkezett a honlapunk!

Zuglói Örmény Kisebbségi Önkormányzat   
Még fejleszés alatt - de hamarosan teljes pompájában tündökölhet internetes honlapunk.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2006-11-07
 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG