Zuglói Örmény Kisebbségi Önkormányzat
Menü
 
Hasznos oldalak
 
Naptár
2021. Szeptember
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 
Ez történt - élménybeszámolók

2009-es első félévi beszámoló

ZÖKÖ   
       A Zuglói Örmény Kisebbségi Önkormányzat 2009-es év első félévi beszámolója.

Világosító Szent Gergely tiszteletére tartott rendezvényünk (2009)

ZÖKÖ   

A Kisebbségi Önkormányzatok megalakulása óta - az összes örmény önkormányzat meghívásával - a Kisebbségek Háza kertjében Világosító Szent Gergely tiszteletére ünnepséget rendezünk Zuglóban. (301-ben III. Tridat örmény király népével együtt – Világosító Szent Gergely javaslatára – keresztény hitre tért, majd a világon elsőként a keresztény hitet államvallássá tette Örményországban.)

Magyarörmény Zongoramuzsika ősbemutató

ZÖKÖ   
2008 szeptember 19én pénteken fantasztikus zenei élményben lehetett részünk.

XII. Családi Találkozó 2008

ZÖKÖ   
Idén is megrendezésre került Csíkszépvízen a "CSATA", immáron 12-dik alkalommal. Kis csapatunk ismét nagy örömmel kelt útnak...

XI. Örmény Családok Találkozója Csíkszépvízen

Zárugné Tancsin Katalin   
Idén (2007-ben) XI .alkalommal sikerült megszervezni az „örmény családok találkozóját”. . Ez a rendezvény az évek során 200-250 fősre nőtte ki magát. Ezzel a rendezvényünkkel hagyományt teremtettünk. Minden évben ez az egyetlen lehetőség, hogy az erdélyi örmény családok nagy számban egymással találkozzanak.

Gyergyószentmiklósi látogatásunk

Zárugné Tancsin Katalin   
A kisebbségi önkormányzatok megalakulását követően kapcsolatot teremtettünk az Erdélyben élő örmény közösségekkel.

Világosító Szent Gergely rendezvény

Zárugné Tancsin Katalin   
2007. május 18-án, pénteken tartottuk meg rendezvényünket Világosító Szent Gergely tiszteletére Zuglóban, a szokott helyen, a Kisebbségek Háza kertjében a kopjafánknál.

1848. március 15.

ZÖKÖ   
A zuglói közös, 1848 tiszteletére megtartott ünnepségen vettünk részt, ahol a zulgói örmények nevében elhelyeztük koszorúnkat.

Örményország dalban - versben - képben

ZÖKÖ   
A Tolcsvay Klub vendégei voltunk, ahol megpróbáltuk bemutatni, megmutatni második hazánkat "Örményország dalban - versben - képben" címmel.

Filmvetítés a Gyergyói medencéről

ZÖKÖ   
2007. február 8-án filmvetítést tartottunk a Páduai Szent Antal Plébánia pinceklubjában.

Csíkszeredai Örmény Családok Találkozójának története – beszámoló a jubileumi találkozóról

ZÖKÖ   
1996-ban Erdélyi körúton járt egy budapesti örmény csoport. Zárug Katinak jutott eszébe, hogy össze kellene hozni az örményeket - hol máshol, mint Szépvízen. Akkor Budapestről szerveztük meg az összejövetelt, szép számmal jelentek meg Szeredából és környékéről is. Csíkszeredában a Mikó vár előtti parkban várakoztunk a szeredai örményekkel a buszra, hogy kivigyen minket Szépvízre, a találkozó helyszínére. Megérkezésünkkor a késés miatt bocsánatot kértünk, amelyre Szabó Emőke a következőt válaszolta: „Ha 40 évet tudtunk várni, ez a másfél óra nem jelent semmit.”

Világosító Szent Gergely ünnepe és az Örményország Képekben kiállítás megnyitója 2006

ZÖKÖ   
Hagyományainkhoz híven idén a 10. alkalommal rendeztük meg Zuglóban, a Kisebbségek Háza kertjében Világosító Szent Gergely tiszteletére ünnepséget. 301-ben III. Tridat király népével együtt – Világosító Szent Gergely javaslatára – keresztény hitre tért, majd a világon elsőként a keresztény hitet államvallássá tette Örményországban.

Megérkezett a honlapunk!

Zuglói Örmény Kisebbségi Önkormányzat   
Még fejleszés alatt - de hamarosan teljes pompájában tündökölhet internetes honlapunk.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2006-11-07
 

Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!