Zuglói Örmény Kisebbségi Önkormányzat
Menü
 
Hasznos oldalak
 
Naptár
2021. Szeptember
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 
Vendégkönyv
2013.12.17. 19:53 Idézet

KELLEMES ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJ ÉVET kivánok minden Magyarországon élö ÖRMÉNY társaumnak.

Sok Szeretettel,

Dr.Mihranian Hermon


2013.04.28. 12:15 Idézet

Örmény Genocid Évforduló alkalmából fejjel hajtva emlékezzünk a lemészárolt Örmény honfitársainkra. Egyben felszólitom hogy a magyar kormány hivatalosan ismerje az Örmény Genocid.


2013.03.30. 15:05 Idézet

Minden Örmény honfitársamnak kellemes Ünnepeket kívánok sok szeretettel


2012.12.23. 13:23 Idézet

Kellemes Ünneőeket kívánok Magyarországon élö Örmény honfitársaimnak. Sok szeretettel.

mihranian@freemail.hu


2012.09.02. 19:19 Idézet
Astor

Miért baj az nektek, hogy a magyarországi örmények is magyar zászlót égetnek?

Az örményeknek is joguk van a teljes magyarságot utálni.


2012.09.01. 13:38 Idézet

Igen szomorú azt hogy a magyar hatoságok átadták az azeri gyilkos. 2004-ben azért gyilkolta a társát mert örmény volt. Ezzel a lépéssel Magyarország megalázta az Örményeket.

 


2012.01.25. 17:56 Idézet

Franciaország már hivatalosan ismeri az Örmény Genocid. ez egy nagy lépés elöre. Idöszerü hogy Magyarország folyamodjon hasonló lépésre.


2011.12.26. 15:52 Idézet

Kellemes ünnepeket kivánok minden Örmény honfitársamnak

Dr.Mihranian Hermon


2011.04.18. 20:33 Idézet

Az Ottoman birodalom közel két millio Örményt mészárolt barbár módon. Világszerte az Örmények soha nem felejtik az Örmény Genocid-ot. Idej hogy a jelenlegi török kórmány hogy bocsánatott kérjen az Örményektöl, is ismerje az Örmény genocidum.


2010.04.04. 13:10 Idézet

Chenoravor Surp Zadig  mindeb Örmény honfitársamnak

Dr.Mihranian Hermon


2009.09.08. 11:26 Idézet

ÜDvözlet minden örmény és örmény népet-kultúrát kedvelők számára!

MAgam utóbbiakhoz tartozom, jó néhány éve figyelem mindent ami az örménységgel kapcsolatos -- amennyire időm engedi. Van ebben a népben és kultúrában valami sajátosan vonzó, amit nehéz körvonalazni, mert sztereotípiákba téved az ember: ősiség, szerves és sokrétű kultúra, hagyományos értékrend őrzése, de a bigottság és szabadosség kerülése, jól látom? Még lenne két, konkrét és talán kényes kérdésem, talán lesz itt szakértő ebben a kérdésben: az örmények voltak a 18. sz. végéig MAgyarországon a kereskedő nép (és ezzel nem is volt semmiféle ellentét a magyarok részéről), ezután fokozatosan kiszorultak és egy másik népcsoport vette át e területet szinte kizárólagosan, mi történt? Számunkra, magyaroknak teljességgel érthetetlen a törökök gyűlölete  (csak politika, vagy több annál) az örménység irányában, miért van ez, mit mond erről egy örmény és mit egy török?

 Ezek a kérdések mutatják azt is hogy viszonylag kevés forrás érhető el az örmény kultúráról, kevés a tartalmas kiadvány, internetes site, stb. pld. én nem tudom, hogy létezik-e Mo.-on örmény iskola, könyvesbolt, étterem... Azt viszont örömmel jelenthetem, hogy nemrég (szeptember elején) nyílt egy kis örmény gyorsétterem a Thökölyn (nem írok többet ne tűnjön reklámnak).

Palásti Gábor


2009.04.05. 11:01 Idézet

Az Örmény Genocidum Évforduló közelettével, remélem hogy minden Örmény honfitársom méltóan emlékez e szomorú és barbár eseményre. egybem követelje a világ kormányaitol hogy ismerjék az Örmény genocidum. Tovább hogy Törökország bocsánatott kérjen az Örményektől.

Dr.Mihranian Hermon


2008.10.23. 11:46 Idézet

Az Örmény kultura és hagyomány jobban ismertetése másokkal fontos. Több rendezvény kellene szervezni e célbol.

íszives segitek a kivitelezésben.

Dr.Mihranian Hermon

Email:  hermon.mihranian@yahoo.com


2008.10.10. 21:52 Idézet

Sajnálattal veszük tudomásul, hogy továbbra is kapunk homoszexualitást hirdető, arra buzdító (és nem mellesleg ide nem való) bejegyzéseket. Egyetlen eszközünk ennek megszüntetésére a vendégkönyv törlése lenne, egyelőre ezt nem szeretnénk.

Elnézést kérünk mindenkitől, aki látja ezeket a beírásokat, igyekszünk mihamarabb törölni, ha ilyet találunk.
Ha a jövőben nagyobb számban jelennek meg ilyen bejegyzések, a vendégkönyvet törölni fogjuk.

Megértésüket köszönjük!

Legyen szép napjuk! 

ZÖKÖ


2008.08.17. 10:08 Idézet

Nyilván való egy nem Örményekkel szipatizáló valaki  feltöltötte a nem kivánatos képeket. Ilyen emberek mindig voltak és lesznek. Ezek jelentéktelen nem hagyomány tisztelő egyénekröl van szó.

A  nouvelles d'armenie en ligne   honlapot mindenkinek hiszen sok informaciót lehet olvasni Örmémy diaszporárol.

Dr. Mihranian Hermon

Email:  mihranianh@freemail.hu


2008.07.20. 15:13 Idézet

 

Szeretnénk megkérni minden olyan "kedves" vendégkönyvbe bejegyző személyt, aki undorító, ide nem illő és gusztustalan kép illetve szöveg bejegyzésekre használja a honlapunkat, hogy

NE TEGYE!

Használja az erre való fórumokat és ne azt a honlapot, amelynek

SEM A KÉSZÍTŐI SEM AZ OLVASÓI NEM AKARNAK ILYEN GUSZTUSTALAN TARTALOMMAL TALÁLKOZNI!!!

 

Köszönettel, a honlap készítői (ZÖKÖ)

 


2008.04.24. 20:53 Idézet

Sajnálatos módon a mai napon ismeretlen egyének vagy csoportok meggyalázták a Petöfi téren felállitott Örmény Genocidumra feállitott müemléket. Fekete festékkel trágár szavakat ill.jeleket festettek. Igaz hogy ismeretlenek tették, de véleményem szerint egy szélsüséges török vagy török érzelmi egyének voltak. A török kormány nem kiván tudomásul venni a mult gaz tettét az Örményekkel. Több mint másfél millio Örményt brutális módon meggyilkolták Törökországban. Világszerte egymás után a kormányok elismerik az Örmény Genocidumot, ez a tény nem tetszik a törököknek. Már pedig ideje hogy a jelenlegi török kormány nyilévánosan bocsánstot kérjen az Örmény Néptöl.  A mai gaz cselekmény továbbra gerjeszti a gyüleletet az Örmények és a Törökök között. Véleményem szerint megéret az idő hogy a Magyar Kormány ismerje az Örmény Genocidumot.

Dr. Mihranian Hermon

 


2007.06.30. 12:15 Idézet

Éljen a testvéri örmény nép!

Magyar


2006.12.22. 10:34 Idézet

Tisztelt Örmény Kisebbségi Önkormányzat!

 

Mivel Magyarországon nincs örmény külképviselet, ezért fordulok Önökhöz. Egy Számunkra nagyon fontos dologról lenne szó, ezért kérem, írjanak vissza ide: meszige@freemail.hu (nem látok "Kapcsolat" menüt, nem tudok levelezni így).

                Köszönettel:

                         egy ELTE-BTK-s hallgató


[19-1]

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2006-11-07
 

Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!